Boomverzorging, groene daken & interieurbeplanting

In Delft en omstreken.

Boomverzorging

Boomverzorging door Hoveniersbedrijf Overbeek.

Hoveniersbedrijf Overbeek heeft een eigen boomverzorger in dienst die gespecialiseerd is in het snoeien en onderhouden van bomen. Door zijn kennis weet onze boomverzorger precies wat een boom nodig heeft en hoe hij deze op de juiste manier kan snoeien en onderhouden. Door gebruik te maken van klimmateriaal kan onze boomverzorger ook moeilijk bereikbare bomen of bomen in kleine tuinen toch op hoogte snoeien en de takken uitvangen waarbij hij deze gecontroleerd naar beneden laat zakken om de kans op schade zo klein mogelijk te houden.

Snoeien heeft bij ons altijd de voorkeur en een boom kappen doen wij alleen als dit echt noodzakelijk is.

Word een boom te groot voor de plek waar hij staat dan kan onze boomverzorger de boom op een vakkundige manier snoeien waardoor de boom toch behouden kan worden, bij het snoeien let de boomverzorger erop dat de boom zoveel mogelijk zijn natuurlijke vorm blijft behouden.

Is een boom ziek of heeft deze een slechte conditie waardoor er gevaar ontstaat voor de omgeving of moet een boom om een andere reden toch gekapt worden dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Tijdens het kappen van een boom zorgen wij ervoor dat er geen gevaar omstaat voor de omgeving en bewoners, de werkplek word dan ruim afgezet en de assistent(en) van de boomverzorger houd de omgeving goed in de gaten. Het kan verplicht zijn om een kapvergunning aan te vragen, hier kunnen wij u over informeren en indien u dat wenst kunnen wij de vergunningaanvraag voor u verzorgen.

Na het kappen van een boom kunt u ervoor kiezen de overgebleven stronk door ons te laten verwijderen.

10 jaar ervaring
Alles onder 1 dak
100% tevredenheidsgarantie

Groene daken en sedummatten

  • Direct groen en weinig onderhoud
  • Absorbeert regen water en draagt bij aan een schonere lucht
  • Verhoogd de biodiversiteit
  • Isoleert en verlengd de levensduur van uw dakbedekking

Wij werken met een Sedum-tapijtpakket dat bestaat uit 4 lagen:

1. Onderdoek ter bescherming van uw dakbedekking
2. Een drainagemat dat dient als waterbuffer
3. Een substraatlaag van 40 mm dik
4. Sedum matten 120x80 cm bestaande uit 7-12 soorten Sedum plantjes waarvan 1/3e inheems

Op bestelling kunnen wij ook kant en klare cassettes leveren die u eenvoudig zelf op het dak kunt plaatsen. Een Sedumdak wordt ook wel een groen dak genoemd. Naast de unieke uitstraling heeft het nog veel meer voordelen waarvan niet alleen u, maar ook uw directe omgeving van profiteert.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op!

Interieurbeplanting

Ook voor in huis kunnen wij de mooiste binnen beplanting leveren inclusief alle benodigdheden zoals potten, potgrond, hydrokorrels, watermeters, voeding etc. Wilt u graag meer groen in huis of vind u het lastig om planten te onderhouden? Wij kunnen vrijblijvend bij u langskomen om een plantenplan te maken daarbij kijken wij naar de ruimte en de lichtinval in uw huis en wij geven u een aantal verzorging tips afhankelijk van het soort plant.

Naast losse beplanting is het ook mogelijk om moswanden/schilderijen te kopen of een groene wand met beplanting. Dit is ideaal wanneer de ruimte klein is.

Speciaal voor zakelijke klanten bieden wij een ruim assortiment Hydro beplanting aan welke wij kunnen leveren en voor u onderhouden!

Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Of neem een kijkje op onze andere website: www.overbeekinterieurbeplanting.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?