Tuinaanleg- en renovatie

In Delft en omstreken.

Tuin aanleggen of renoveren

Hoveniersbedrijf Overbeek uit Delft is gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van grote maar ook kleine tuinen. Wij kunnen u van dienst zijn bij het aanleggen van de sierbestrating, het houtwerk zoals schuttingen, overkappingen, pergola’s en vlonder, het gazon en/of de beplanting, verlichting, vijvers en nog veel meer. Bekijk hier al onze werkzaamheden.

In elke tuin is ruimte om groen aan te leggen, wat tal van voordelen biedt voor zowel mens als dier. Door groen in uw tuin te integreren bevordert u de infiltratie van regenwater in de bodem, blijft uw tuin koeler tijdens de zomer en draagt u bij aan de biodiversiteit in uw omgeving. Dit heeft als resultaat dat vogels, vlinders, bijen en insecten uw tuin écht tot leven brengen! Zo kunt u iedere dag genieten van uw eigen stukje natuur in de tuin.

10+ jaar ervaring
Alles onder 1 dak
100% tevredenheidsgarantie
Tuinrenovatie Delft

Voorbereiding tuinaanleg

Een nieuwe tuin aanleggen begint met een goede voorbereiding. Voordat het aanleggen van uw tuin kan beginnen komt Hoveniersbedrijf Overbeek bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken en om u hierin te adviseren. Eventueel kunnen wij ook een tuinontwerp voor u maken.

Vervolgens is het belangrijk om de nodige materialen, zoals bijvoorbeeld de bestrating, uit te zoeken bij de leverancier. Het hergebruiken van de huidige materialen, zoals de tegels, doen wij ook. Wanneer alles besproken en duidelijk is maken wij een offerte voor u op, zodat u precies weet wat de kosten zijn. Bij een akkoord kan de aanleg van uw tuin gaan beginnen.

Ons werkgebied

Naast Delft leggen wij ook tuinen aan in de nabije omgeving: Pijnacker, Rijswijk, Zoetermeer, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Naaldwijk, Maasland, Nootdorp, Leidschendam etc.

Aanleg particuliere tuin

Een aantal punten die wij bespreken voordat we met de aanleg van de tuin beginnen is de indeling en de elementen die u in de tuin wilt hebben. Denk hierbij aan de bestrating, een gazon / beplanting, een vijver, overkapping, verlichting etc. Eventueel kunnen wij met u mee gaan naar de leverancier om te kijken welke tegels en materialen u mooi vindt en passen binnen uw wensen en budget. Hierna stellen wij een offerte op en bij een akkoord kunnen wij de materialen bestellen en de aanleg van uw tuin inplannen.

Aanleg bedrijfstuin

De ruimte rondom uw kantoor of bedrijf is een belangrijk aanzichtpunt voor klanten en bezoekers, maar ook voor personeel en voorbijgangers. De uitstraling van uw bedrijf begint immers buiten al. Een verzorgde en groene bedrijfstuin laat direct een goede indruk achter. Hoveniersbedrijf Overbeek kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om ook bij uw bedrijf een verzorgde groene bedrijfstuin te realiseren!

Tuinaanleg werkzaamheden

De werkzaamheden rondom het aanleggen of renoveren van een tuin zijn zeer divers. Denk hierbij aan:

Kosten tuinaanleg

De kosten voor de aanleg of renovatie van een tuin kunnen behoorlijk variëren. Dit is afhankelijk van uw wensen, de werkzaamheden en de materiaalkeuze. Globaal gezien kunnen de kosten voor het aanleggen van een tuin variëren van €50,- tot €100,- per m2, maar ook van de €200,- tot € 300,- per m2 of meer. Daarom komen wij graag bij u langs om een offerte voor u op te stellen, zodat u weet wat de exacte kosten zullen zijn om een nieuwe of bestaande tuin aan te leggen of te renoveren. Tot slot zijn voorrijkosten bij ons in de totale projectprijs inbegrepen.

Kosten tuinaanleg

Veelgestelde vragen

✔️ Waar zijn jullie actief?

Wij zijn actief in Delft & in de nabije omgeving (± 25 km).

✔️ Werken jullie duurzaam?

Wij maken geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Daarnaast gebruiken we organische meststoffen en tuinafval voeren we gescheiden af.

✔️ Voor welke diensten kan ik bij jullie terecht?

Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud, tuin- en sierbestrating, boomverzorging, plaatsen van schuttingen en meer.

✔️ Komen jullie vrijblijvend bij mij langs?

Jazeker, zodat we de staat van uw tuin kunnen beoordelen en samen met u al uw wensen kunnen bespreken.

✔️ Werken jullie alleen voor particulieren?

Onze grootste groep klanten bestaat uit particulieren, maar wij werken wij ook voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?