Tuinaanleg- en renovatie

In Delft en omstreken.

Tuinaanleg- en renovatie

Hoveniersbedrijf Overbeek uit Delft is gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van grote maar ook kleine tuinen. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van uw complete tuin. Wij kunnen u van dienst zijn bij het aanleggen van de sierbestrating, het houtwerk zoals schuttingen, overkappingen, pergola’s en vlonder, het gazon en/of de beplanting, verlichting, vijvers en nog veel meer. Het hergebruiken van huidige materialen, zoals de tegels, doen wij ook.

Groen in de tuin is voor ons een belangrijk uitgangspunt! in iedere tuin is wel ruimte om groen aan te leggen en dit bied vele voordelen voor mens en dier. met groen in de tuin zorgt u ervoor dat regenwater beter kan infiltreren in de bodem, de tuin word door beplanting koeler in de zomer en u helpt met beplanting in de tuin mee aan de biodiversiteit van uw omgeving met als resultaat dat vogels, vlinders, bijen en insecten uw tuin echt tot leven brengen. zo kunt u iedere dag genieten van uw eigen stukje natuur in de tuin en met een goed uitgedacht beplantingsplan kost het onderhoud misschien nog wel minder tijd dan het schoonhouden van de bestrating.

Wij adviseren graag hoe ook u kunt genieten van een groene tuin die makkelijk te onderhouden is.

Tuinaanleg Delft
10 jaar ervaring
Alles onder 1 dak
100% tevredenheidsgarantie
Tuinrenovatie Delft

Voorbereiding tuinaanleg

Een nieuwe tuin begint met een goede voorbereiding. Voordat het aanleggen van uw tuin kan beginnen komt Hoveniersbedrijf Overbeek bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken en om u hier in te adviseren. Vervolgens is het belangrijk om de nodige materialen, zoals bijvoorbeeld de bestrating, uit te zoeken bij de leverancier. Wanneer alles duidelijk is maken wij een offerte voor u op, zodat u weet wat de kosten zijn. Bij een akkoord kan de aanleg van uw tuin gaan beginnen.

Aanleg particuliere tuin

Een aantal punten die wij bespreken voordat we met de aanleg van de tuin beginnen is de indeling van de tuin en de elementen die u in de tuin wilt hebben. Denk hierbij aan de bestrating, een gazon / beplanting, een vijver, overkapping, verlichting enz. Eventueel gaat Hoveniersbedrijf Overbeek met u mee naar de leverancier om te kijken welke tegels en materialen u mooi vindt. Vervolgens maken wij een offerte voor u op, zodat u weet wat de kosten voor de aanleg zijn. Bij een akkoord kunnen wij dan de materialen gaan bestellen en de aanleg van uw tuin in gaan plannen.

Bedrijfstuin

De ruimte rondom uw kantoor of bedrijf is een belangrijk aanzichtpunt voor klanten en bezoekers maar ook voor personeel en voorbijgangers. De uitstraling van uw bedrijf begint immers buiten al, een verzorgde en groene bedrijfstuin laat direct een goede indruk achter. Hoveniersbedrijf Overbeek kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om ook bij uw bedrijf een verzorgde groene bedrijfstuin te realiseren!

Kosten

De kosten voor de aanleg of renovatie van een tuin kunnen behoorlijk variëren. Dit is afhankelijk van uw wensen, de werkzaamheden en de materiaalkeuze. Globaal gezien kunnen de kosten voor een tuin variëren van €50,- tot €100,- per m2, maar ook van de €200,- tot € 300,- per m2 of meer. Wij komen graag bij u langs om een offerte voor u op te stellen, zodat u weet wat de kosten zullen zijn om een voor u nieuwe of bestaande tuin aan te leggen of te renoveren.

Kosten tuinaanleg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?