Header tuinaanleg

Tuinaanleg & tuinrenovatie Delft en omstreken

Hoveniersbedrijf Overbeek uit Delft is gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van bestaande en nieuwe tuinen. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen van uw complete tuin, wij kunnen u van dienst zijn bij het aanleggen van de sierbestrating, houtwerk zoals schuttingen, overkappingen, pergola’s,  het gazon of de beplanting, verlichting, vijvers en nog veel meer. Het hergebruiken van huidige materialen zoals de tegels doen wij ook.

Voorbereiding tuinaanleg

Een nieuwe tuin begint met een goede voorbereiding. Voordat het aanleggen van uw tuin kan beginnen komt hoveniersbedrijf Overbeek bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken en om u hier in te adviseren. Vervolgens is het belangrijk om de nodige materialen zoals bijvoorbeeld de bestrating uit te zoeken bij de leverancier. Wanneer alles duidelijk is maken wij een offerte voor u zodat u weet wat de kosten zijn. Bij een akkoord kan de aanleg van uw tuin gaan beginnen.

Aanleg particuliere tuin

Tuinaanleg in DelftVoordat het aanleggen van uw nieuwe tuin kan beginnen is het belangrijk om te weten wat u met uw tuin wilt en wat uw wensen zijn. Hoveniersbedrijf Overbeek bespreekt ze graag met u en kan u hierin adviseren. Indien gewenst/nodig kan er een ontwerp van de tuin gemaakt worden.

Een aantal punten die wij bespreken voordat we met de aanleg van de tuin beginnen is de indeling van de tuin en de elementen die u in de tuin wilt hebben, denk hierbij aan de bestrating, een gazon / beplanting, een vijver, overkapping, verlichting enz. Eventueel gaat hoveniersbedrijf Overbeek met u mee naar de leverancier om te kijken welke tegels en materialen u mooi vindt. Vervolgens maken wij een offerte voor u zodat u weet wat de kosten voor de aanleg zijn. Bij een akkoord kunnen wij dan de materialen gaan bestellen en de aanleg van uw tuin in gaan plannen.

Bedrijfstuin

De ruimte rondom uw kantoor of bedrijf is een belangrijk aanzichtpunt voor klanten en bezoekers maar ook voor personeel en voorbijgangers. De uitstraling van uw bedrijf begint immers buiten al, een verzorgde en groene bedrijfstuin laat direct een goede indruk achter. Hoveniersbedrijf Overbeek kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om ook bij uw bedrijf een verzorgde groene bedrijfstuin te realiseren!

Kosten tuinaanleg/tuinrenovatie

De kosten voor de aanleg of renovatie van een tuin kunnen behoorlijk variëren, dit is afhankelijk van uw wensen, de werkzaamheden en de materiaalkeuze. Globaal gezien kunnen de kosten voor een tuin variëren van €50,- tot €100,- per m2 maar ook van de €200,- tot € 300,- per m2 of meer. Wij komen graag bij u langs om een offerte voor u op te stellen, zodat u weet wat de kosten zullen zijn om een voor u nieuwe of bestaande tuin aan te leggen of te renoveren.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of bel op 06 1111 0689.