Tuinonderhoud

In Delft en omstreken.

Tuin onderhouden

U heeft een tuin aangelegd of gerenoveerd, maar om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is het belangrijk om de tuin goed te onderhouden. Hoveniersbedrijf Overbeek kan het onderhoud op jaarbasis voor u uitvoeren, waardoor u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u iedere dag weer genieten van een goed onderhouden tuin.

Wanneer Hoveniersbedrijf Overbeek het onderhoud van uw tuin uitvoert, gebeurt dit altijd in overleg met u als klant. Wij zorgen ervoor dat uw tuin onkruidvrij is en dat de plantenvakken netjes worden onderhouden en bemest. Al het nodige snoeiwerk van bomen, heesters, vaste planten en hagen kunnen wij op deze manier altijd in de juiste tijd van het jaar uitvoeren.

Het onderhoud van uw tuin proberen wij altijd zo duurzaam mogelijk uit te voeren waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen en die van de natuur. door samen te werken met de natuur blijft de tuin in balans en daar heeft niet alleen u als klant plezier van maar ook de vogels, vlinders, bijen, insecten, amfibieën en andere dieren die uw tuin bezoeken. het gebruiken van chemische bestrijdingsmiddelen komt binnen ons bedrijf dan ook niet voor. Wij maken gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en organische meststoffen, tuinafval voeren wij gescheiden af en wij gebruiken zoveel mogelijk elektrische machines.

10 jaar ervaring
Alles onder 1 dak
100% tevredenheidsgarantie

Tuinonderhoud werkzaamheden

De veel voorkomende werkzaamheden die wij tijdens het onderhoud van de tuin uitvoeren zijn:

  • Onderhouden van planten en borders
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Onderhoud van het gazon
  • Bemesten van de borders en het gazon
  • Onkruidvrij houden van de bestrating
  • Onderhoud van de vijver
  • verbeteren bodemstructuur

Eenmalig op periodiek

Wij kunnen u van dienst zijn bij het eenmalig onderhoud van de tuin of wanneer u graag zelf het onderhoud aan uw tuin verzorgd maar het wel fijn vind dat 1 of 2 keer per jaar het snoeiwerk of het grote onderhoud aan uw tuin vakkundig word gedaan dan staan wij graag voor u klaar.

Het is ook mogelijk om het onderhoud van uw tuin het hele jaar door aan ons over te laten, het jaarlijks onderhouden van uw tuin doen wij zowel periodiek als op beeldbestek. Hiervoor maken wij een prijsopgave waarin alle werkzaamheden worden berekend zodat u precies weet wat de kosten op jaarbasis zijn. Afhankelijk van uw tuin komen wij dan wekelijks of maandelijks langs om het onderhoud uit te voeren zodat de tuin er het hele jaar door netjes en verzorgd uitziet zonder dat u daar zelf tijd aan hoeft te besteden maar u wel elke dag kunt genieten van een mooie tuin.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te nemen of om een prijsopgave voor u te maken.

 

Tuinonderhoud kosten

Kosten

Het eenmalige onderhoud of snoeien van uw tuin kunnen wij uitvoeren tegen een uur tarief van € 40,- excl. Btw. Bijkomende kosten kunnen zijn het gebruik van machines of het afvoeren van groenafval enz. Voor het periodiek onderhouden van uw tuin maken wij een prijsopgave, hierin worden alle werkzaamheden en de kosten voor het hele jaar berekend. Het onderhoud van uw tuin word frequent uitgevoerd en de kosten hiervoor worden in 12 maandelijkse termijnen gefactureerd. Hiervoor komen wij graag vrijblijvend bij u langs.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?