Tuinonderhoud

In Delft en omstreken.

Uw tuin laten onderhouden

U heeft een tuin aangelegd of gerenoveerd, maar om optimaal van uw tuin te kunnen genieten is het belangrijk om de tuin goed te onderhouden. Hoveniersbedrijf Overbeek uit Delft kan het onderhoud periodiek voor u uitvoeren, waardoor u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Wij zorgen ervoor dat uw tuin onkruidvrij is en dat de plantenvakken netjes worden onderhouden en bemest. Al het nodige snoeiwerk van bomen, heesters, vaste planten en hagen kunnen wij op deze manier altijd in de juiste tijd van het jaar uitvoeren.

Duurzaam onderhoud

Het onderhoud van uw tuin proberen wij altijd zo duurzaam mogelijk uit te voeren, waarbij wij rekening houden met uw wensen én die van de natuur. Door samen te werken met de natuur blijft de tuin in balans en daar heeft niet alleen u plezier van, maar ook de vogels, vlinders, bijen, insecten, amfibieën en andere dieren die uw tuin bezoeken. Het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen komt binnen ons bedrijf niet voor. Wij maken uitsluitend gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en organische meststoffen. Tuinafval voeren wij gescheiden af.

10+ jaar ervaring
Alles onder 1 dak
100% tevredenheidsgarantie
Werkzaamheden bij tuinonderhoud

Tuinonderhoud werkzaamheden

Veelvoorkomende werkzaamheden die wij tijdens het onderhoud van de tuin uitvoeren zijn:

  • Onderhouden van planten en borders;
  • Snoeien van bomen en heesters;
  • Onderhoud van het gazon;
  • Bemesten van de borders en het gazon;
  • Onkruidvrij houden van de bestrating;
  • Onderhoud van de vijver;
  • Verbeteren bodemstructuur.

Ons werkgebied

Naast Delft onderhouden wij ook tuinen in de nabije omgeving: Pijnacker, Rijswijk, Zoetermeer, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Naaldwijk, Maasland, Nootdorp, Leidschendam etc.

Eenmalig of periodiek

Wij kunnen u van dienst zijn bij het eenmalig onderhouden van uw tuin. Wanneer u graag zelf onderhoud aan uw tuin verzorgt, maar het wel fijn vindt dat 1 of 2 keer per jaar het snoeiwerk of het grote onderhoud vakkundig wordt uitgevoerd, dan staan wij ook voor u klaar.

Het is ook mogelijk om het onderhoud van uw tuin het hele jaar door aan ons over te laten. Het jaarlijks onderhouden van uw tuin doen wij zowel periodiek als op beeldbestek. Hiervoor maken wij een prijsopgave waarin alle werkzaamheden worden berekend, zodat u precies weet wat de kosten op jaarbasis zijn. Afhankelijk van uw tuin komen wij dan wekelijks of maandelijks langs om het onderhoud uit te voeren, zodat de tuin er het hele jaar door netjes en verzorgd uitziet.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en/of om een prijsopgave voor u te maken.

 

Tuinonderhoud eenmalig of periodiek
Tuinonderhoud kosten

Kosten tuinonderhoud

Het eenmalig onderhouden of snoeien van uw tuin kunnen wij uitvoeren tegen een uurtarief van € 47,50 excl. btw. Wij informeren u vooraf over mogelijk bijkomende kosten, bijvoorbeeld voor het gebruik van machines of het afvoeren van groenafval etc.

Voor het periodiek onderhouden van uw tuin maken wij een prijsopgave. Hierin worden alle werkzaamheden en de kosten voor het hele jaar berekend. Het onderhoud van uw tuin wordt frequent uitgevoerd en de kosten hiervoor worden in 12 maandelijkse termijnen gefactureerd.

Veelgestelde vragen

✔️ Waar zijn jullie actief?

Wij zijn actief in Delft & in de nabije omgeving (± 25 km).

✔️ Werken jullie duurzaam?

Wij maken geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Daarnaast gebruiken we organische meststoffen en tuinafval voeren we gescheiden af.

✔️ Voor welke diensten kan ik bij jullie terecht?

Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud, tuin- en sierbestrating, boomverzorging, plaatsen van schuttingen en meer.

✔️ Komen jullie vrijblijvend bij mij langs?

Jazeker, zodat we de staat van uw tuin kunnen beoordelen en samen met u al uw wensen kunnen bespreken.

✔️ Werken jullie alleen voor particulieren?

Onze grootste groep klanten bestaat uit particulieren, maar wij werken wij ook voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?