Header tuinonderhoud

Tuinonderhoud Delft en omstreken

Om optimaal van uw tuin te genieten is het van belang deze structureel te onderhouden. Hoveniersbedrijf Overbeek kan het onderhoud voor u uitvoeren waar door u hier zelf geen omkijken naar heeft, zo kunt u iedere dag weer genieten van een mooie tuin.

Wanneer hoveniersbedrijf Overbeek het onderhoud van uw tuin uitvoert, gebeurt dit altijd in goed overleg met u als klant. Wij zorgen er voor dat uw tuin onkruidvrij is en dat de plantenvakken netjes worden onderhouden en jaarlijks worden bemest. Al het nodige snoeiwerk van bomen en heesters kunnen wij op deze manier altijd in de juiste tijd van het jaar snoeien evenals de vaste planten.

Tuinonderhoud werkzaamheden

De veel voorkomende werkzaamheden die wij tijdens het onderhoud van de tuin uitvoeren zijn:

  • Onderhouden van planten en borders
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Onderhoud aan het gazon
  • Bemesten van de borders en het gazon
  • Onkruidvrij houden van de bestrating
  • Onderhoud van de vijver

Eenmalige tuinonderhoud of periodiek

tuinonderhoud delftHoveniersbedrijf Overbeek verzorgt zowel het eenmalige onderhoud aan uw tuin maar ook het periodieke onderhoud. Wanneer u graag zelf het onderhoud aan uw tuin uitvoert maar het wel fijn vind dat 1 of 2 keer per jaar het snoeien of onderhoud aan uw tuin vakkundig word gedaan, kunnen wij dat voor u verzorgen.

Ook is het mogelijk om met ons af te spreken dat wij het merendeel van het onderhoud voor u uitvoeren. In overleg komen wij dan iedere 4-6 weken langs om uw tuin weer helemaal netjes te maken en kunnen wij wekelijks uw gazon onderhouden.

Kosten tuinonderhoud

Het eenmalige onderhoud of snoeien van uw tuin kunnen wij uitvoeren tegen een uur tarief van €40,- excl. Btw.  Bijkomende kosten kunnen zijn het gebruik van machines of het afvoeren van groenafval enz. Voor het periodiek onderhouden van uw tuin kan een kostenindicatie gemaakt worden, hiervoor komen wij graag vrijblijvend bij u langs.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of bel op 06 1111 0689.