Tuinontwerp

In Delft en omstreken.

Tuinontwerp laten maken

Voor de aanleg of renovatie van uw tuin is het verstandig om hier eerst een tuinontwerp voor te maken. Hoveniersbedrijf Overbeek uit Delft komt graag bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken en u hierin te adviseren. Samen met u kijken we naar de stijl waarin u de tuin aan wilt laten leggen. Een aantal voorbeelden zijn: moderne tuin, kindvriendelijke tuin, oevertuin, stadstuin, ecologische tuin, vijvertuin & een duurzame tuin.

Bij het tekenen van het ontwerp houden wij altijd rekening met uw wensen voor sfeer en comfort. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de tuin vooral praktisch is ingedeeld met oog voor detail en vorm. Een groene tuin met beplanting is ons uitgangspunt en hiervoor maken wij bij ieder ontwerp een beplantingsplan. Zodra het tuinontwerp af is komen wij bij u langs om ons plan te presenteren!

10+ jaar ervaring
Alles onder 1 dak
100% tevredenheidsgarantie

Van idee tot ontwerp

We bespreken de materialen waarmee u de tuin aan wilt aanleggen en de elementen die u in de tuin wilt. Denk hierbij aan een vijver, waterornament, een overkapping etc. Wanneer we alles hebben doorgenomen en besproken, gaan wij aan de slag met het ontwerp. Uw wensen en ideeën worden dan samen met onze kennis op papier gezet, zodat hier een exclusief en op maat gemaakte tuinontwerp uit voorkomt. Zodra het ontwerp aan u gepresenteerd is en u het goedkeurt, kunnen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden voor de aanleg van uw tuin.

Ons werkgebied

Naast Delft maken wij ook tuinontwerpen in de nabije omgeving: Pijnacker, Rijswijk, Zoetermeer, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, De Lier, Naaldwijk, Maasland, Nootdorp, Leidschendam etc.

Kosten tuinontwerp

De kosten van een tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin en hoe complex het ontwerp is. Voor tuinen tot 100 m2 liggen de kosten rond de € 250,- excl. btw voor 1 ontwerp.  Neemt u vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de kosten en mogelijkheden voor uw tuin. U kunt ons ook bellen op op 06 1111 0689.

Tuinontwerp kosten

Veelgestelde vragen

✔️ Waar zijn jullie actief?

Wij zijn actief in Delft & in de nabije omgeving (± 25 km).

✔️ Werken jullie duurzaam?

Wij maken geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Daarnaast gebruiken we organische meststoffen en tuinafval voeren we gescheiden af.

✔️ Voor welke diensten kan ik bij jullie terecht?

Tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud, tuin- en sierbestrating, boomverzorging, plaatsen van schuttingen en meer.

✔️ Komen jullie vrijblijvend bij mij langs?

Jazeker, zodat we de staat van uw tuin kunnen beoordelen en samen met u al uw wensen kunnen bespreken.

✔️ Werken jullie alleen voor particulieren?

Onze grootste groep klanten bestaat uit particulieren, maar wij werken wij ook voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?