Header Tuinontwerp

Tuinontwerp Delft en omstreken

Voor de aanleg of renovatie van uw tuin is het van belang om hier een technisch ontwerp van te maken.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken en u hier in te adviseren. Samen met u kijken we naar de stijl waarin u de tuin aan wilt laten leggen. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Moderne tuin
  • Klassieke tuin
  • Natuurlijke tuin
  • Watertuin
  • Romantische tuin

tuinontwerp delftVervolgens gaan we kijken naar de materialen waar mee u de tuin aan wilt aanleggen en de elementen die u eventueel in de tuin wilt, zoals een vijver, waterornament of een overkapping enz.

Wanneer we alles hebben doorgenomen en besproken gaan wij aan de slag met het ontwerp. Uw wensen en ideeën worden dan samen met onze kennis op papier gezet zodat hier uiteindelijk een exclusief tuinontwerp door ontstaat. Zodra het ontwerp aan u gepresenteerd is en u het goedkeurt, kunnen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden voor de aanleg van uw tuin. 

Kosten tuinontwerp

De kosten van een tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin en of wij deze zelf ontwerpen of dat de tuin word ontworpen door een tuinarchitect. Neemt vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de kosten en mogelijkheden. Wij zijn ook te bereiken op 06 1111 0689.