Over ons

Wij zijn Hoveniersbedrijf Overbeek.

Gepassioneerd familiebedrijf

Hoveniersbedrijf Overbeek is in 2016 opgericht door Mike Overbeek en is uitgegroeid tot een familiebedrijf met een vast team van ervaren hoveniers die iedere dag met veel passie mooie tuinen aanleggen en onderhouden.

Binnen ons bedrijf hebben wij een goede verstandhouding met elkaar, wat resulteert in een prettige werksfeer, een juiste communicatie maar vooral veel plezier in het werk dat wij dagelijks uitvoeren. Voor een groot deel bestaat ons team uit familieleden en goede kennissen, waardoor wij elkaar goed kennen en echt een hecht team vormen.

Daarom kiest u voor ons

  • Met ruim 10 jaar ervaringen brengen wij ieder project tot een succesvol eind.
  • Tuinaanleg, onderhoud, ontwerp.. wij doen het allemaal. Alles onder 1 dak voor al uw hoveniersdiensten.
  • Wij eisen de hoogste kwaliteit van onze diensten. Wij verlaten pas uw tuin als u 100% tevreden bent.

Kennis, ervaring & kwaliteit

Iedere hovenier binnen ons bedrijf heeft zijn eigen kennis, ervaring en kwaliteiten met daarbij zijn voorkeuren voor het soort werk waar hij zich het meest in thuis voelt.

Voor de een is dat het aanleggen of renoveren van tuinen. De ander werkt het liefst met hout en weer een ander is de hele dag bezig met het onderhouden van tuinen en het snoeien van struiken.

Maar wat wij allemaal met elkaar gemeen hebben is dat we een vrolijk karakter hebben, onze handen graag uit de mouwen steken, met plezier naar ons werk gaan en daarbij ons eigen werk ook kritisch beoordelen.

Door het morgen weer een stapje beter te doen dan gisteren blijven wij onze kwaliteit van het werk telkens weer verbeteren en groeien wij niet alleen als bedrijf, maar ook als individu. Kwaliteit leveren is voor ons allemaal belangrijk, zodat we aan het einde van de dag met een trots gevoel weer naar huis kunnen!